Pomladanski šoping

      Komentarji so izklopljeni za Pomladanski šoping

Punce smo si vzele prost dan in odšle na nakupovalni izlet v sosednjo Avstrijo. Ampak vse ni šlo tako gladko. Na meji nas je mlad policist podrobno pregledal, morali smo zaviti na stran. Z E imava različna priimka in prvič se je zgodilo, da smo na meji zaradi tega imeli težave. Pa nismo bili edini. Slovence za nami so obrnili (verjetno niso vsi imeli osebnih dokumentov). Če se v teh dneh odpravljate v sosednjo Avstrijo, se le pripravite na poostren nadzor.

Ko smo prispele v Beljak, pa se je šoping lahko začel. V trgovinah je veliko pisane pomladne kolekcije. Za L smo večino oblek dobili na posodo, tako da je tokrat dobil le pomladne čevlje in nogavice. E pa je spet prerasla večino pomladno-jesenskih oblek in potrebna je bila osvežitev njene omare.

Najraje nakupujem pisana oblačila, saj le-ta najbolje pristojijo najinima navihanima otrokoma. V Avstriji mi je najbolj všeč trgovina Ernsting’s Family, ki nudi kvalitetna, pisana in dostopna oblačila. Velikokrat zavijemo tudi v Tschibo,Name it, HM ali C&A.

E mora nujno odobriti oblačila, ki so namenjena njej, drugače jih ne nosi. Tokrat sva kupili predvsem pajkice, jopice, kratke in dolge majice, ki jih bomo kombinirali z oblačili, ki jih imamo že doma.

V fotogaleriji nikar ne spreglejte svetlečih čevljev. 🙂 Enake so imeli v številki 36, škoda da niso imeli tudi številke 38. 🙂 Bi se z E svetili skupaj.

Deli: