Ko mačke ni doma…

      Komentarji so izklopljeni za Ko mačke ni doma…

Mi plešemo. Naš R je šel na službeno pot in mi smo sami doma. Mislite da nam je dolgčas in da ga “objokani ” čakamo doma. Ne ne to pa ne.

Na srečo se to ne zgodi ravno pogosto. Nekajkrat letno pa ga služba popelje na različne konce sveta. bil je že v Dubaju, Iranu, Avstraliji, na Novi Zelandiji in v mnogih evropskih državah. Včasih bi se lahko vprašali ali je na službeni poti ali pa…

Da ne bo kdo mislil, da nič ne dela:

In kaj počnemo mi med tem časom? Dneve si zapolnimo do konca, da nimamo časa razmišljati in otroka zvečer samo padeta v posteljo. Prijatelje povabimo na sladoled, obiščemo stare starše, gremo na igrišče ali pa se samo valjamo po kavču (tistih 5 minut, ko smo doma).

Najbolj zanimivo pa je, da sta otroka veliko bolj pridna in se lažje organiziramo. Verjetno to opažate tudi drugi. Če sva doma oba, bosta otroka to izkoristila in zvečer kasneje zaspala, si čez dan nagajala in celo stanovanje razmetala. Ko pa smo sami, na to sploh ne pomislita, sta skoraj vzor lepega vedenja in medsebojne strpnosti. 🙂

Ampak vseeno je vrhunec dneva nekajminutni klic po Viberju:) In vsi že komaj čakamo, da se naš R varno vrne domov (polnih rok seveda).

 

Deli: