O nas

To smo mi:


R

R je glava družine. No vsaj on misli tako, v resnici pa sva ta glavni punci. Skrbi za vse tehnične zadeve v naši družini in za realizacijo idej, ki se jih mi izmislimo.


Ž

Ž je resnična glava te družine. Ima veliko idej, ki pa jih včasih težko realizira. Zato takrat prosi R-ja da ji pomaga. Vedno je v pogonu, nikoli ni pri miru. Njen najljubši kuhinjski pripomoček je pečica. Najraje ustvarja ob vikendih, ko je pečica velikokrat prižgana že ob 7ih zjutraj.


E

E je radovedna, razigrana in včasih navihana  skoraj 7 letnica, ki ima vse pod kontrolo. Vse jo zanima,  ničesar je ni strah. Hodi v šolo in pravi, da ji je tako všeč, da bo še šla. Zaradi nje se podajamo v včasih malce smešno nore izzive in se ob tem neznansko zabavamo. Je zelo aktivna: drsa, smuča, rola, vozi kolo, teče, hodi v hribe, dela prevale in kolesa, se afna in nori.


L

L je naš 3 letnik, ki ni nikoli pri miru. Teče, skače, smuča, plava, vozi kolo, skirco, hiter je kot Strela Makvin. Rad ima čokoladno mleko in piškote. Njegova najljubša stvar so avtomobilčki. Vsakič, ko gre v trgovino pravi, da bo kupil en avtoček. Najrajši na svetu ima sestrico.


 

Deli: